Minőség

ISO-TÜV-Cert

A minőség kiemelt figyelmet kap a Bocz-N Kft.-nél.

Cégünknél működik az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszer.

A mérőeszközöket rendszeresen felülvizsgálják és kalibrálják a jól képzett szakembereink az erre a célra kialakított klimatizált mérőlaborban. Gyártásközi ellenőrzésekről jegyzőkönyvek készülnek, amelyet igény szerint átadunk a Megrendelőinknek.

ISO9001

Minőségpolitika

A BOCZ-N Kft. fémforgácsoló tevékenységgel foglalkozik, vállalt munkák nagy részét beszállítóként végzi. Az előállított termékek jelentős része exporthoz kapcsolódik.

A BOCZ-N Kft. célja az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok alkalmazásával a vevő és a felhasználó megelégedettségének biztosítása, bizalmuk megerősítése a vállalt határidőkre átadott olyan termékkel, mely:

 • megfelel a rá vonatkozó szabványoknak, jogszabályi előírásoknak,
 • a minőségi követelmények tekintetében versenyképes a nemzetközi piacon
 • gazdaságosan előállítható.

A társaság vezetőségének és valamennyi dolgozójának vállalt kötelezettsége a minőségirányítási rendszerből elsajátított, ráháruló feladatok folyamatos betartása, valamint a rendszer fejlesztése, amit ismétlődő oktatásokkal célunk megvalósítani minden munkahelyen, bízva a dolgozók munkaszeretetében, minőség és felelősség tudatában.

Célunk tevékenységünk és az általunk előállított termékek minőségének folyamatos javítása törekedve ezzel partnereink elvárásainak minél magasabb szinten történő kielégítésére.

A társaság gyártási tevékenységét figyelembe véve, az alapanyag átvételétől az előállított termék kiszállításáig célunk a munkafolyamatok oly módon történő megszervezése és leigazolása, a szükséges humán és tárgyi eszköz feltételek biztosítása mellett, hogy a minőséget a termelő egységünkben folyamatosan biztosítani tudjuk, növelve ezzel a hatékonyságot.

Arra törekszünk, hogy a minőségirányítási tanúsítványt és a rendszeres felülvizsgálat sikeres eredményét minden egyes dolgozó a felső vezetőkig a csoportmunka elismerésén kívül saját érdemének is tekintse, és büszkén adja nevét a termékhez.

ISO14001

Környezetpolitika

A BOCZ-N Kft. fémforgácsoló tevékenységgel foglalkozik, vállalt munkák nagy részét beszállítóként végzi. Az előállított termékek jelentős része exporthoz kapcsolódik.

A BOCZ-N Kft. célja, hogy feladatait korszerűen, hatékonyan, partnereink megelégedésére a környezet megóvása mellett legyen képes megoldani. Ezzel összhangban környezetpolitikánk alapelvei:

 • Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett munkakörnyezet kialakítása és a környezeti értékek védelme mellett.
 • Biztonsági rendszabályok révén meg kell akadályozni a környezetszennyezést és egyéb károkat, illetve a mégis bekövetkező károsodásokat helyreállítani.
 • A törvényi és hatósági előírásoknak, jogszabályoknak megfelelni.
 • Elkötelezettség a folyamatos javítás iránt.
 • Együttműködés a hatóságokkal.
 • Munkatársainktól és szerződéses partnereinktől elvárjuk a környezet-tudatos szemléletmódot, erősítjük bennük ennek fontosságát.
 • Kiemelt feladatnak tekintjük az ésszerű és takarékos anyag-, eszköz- és energiafelhasználást.
 • Olyan vállalkozókkal, beszállítókkal kívánunk dolgozni, akik képesek, illetve hajlandók együttműködni környezeti céljaink megvalósításában.

Mérőgépeink:

 • 3D-s mérőkar tapintóval és laser scannerrel (Hexagon Absolute Arm V3P, 8535)

 • Digitális magasságmérő (Mitutoyo LH600E) – Mérési tartomány: 600 mm (függőleges)

 • Kontúrmérő állomás (Mahr Mahrsurf XC Basic)
 • 3D tapintós-, és optikai mérőeszköz (Baty Venture 3030) – Mérési tartomány: 300x300x200 mm (X,Y,Z)
Lézer scanner
3D mérőkar

Állunk rendelkezésére gépi forgácsolási, fémmegmunkálási megbízásokkal.

Contact